ILMOITTAUTUMINEN

(paina yllä plevaa tekstiä)

Ilmoittautuminen 20.3.2019 asti

Yhteyshenkilö: Annika Gummerus-Putkinen, annikagupu@gmail.com.

Kurssi on kaikille ilmainen!

Oletko meidän jäsen?

LIITY JÄSENEKSI

​Huilunsoiton​ ​erityistekniikat, Rogier de Pijper​!

Suomen Huiluseura ry järjestää yleishyödyllisen kurssin ​Huilunsoiton​ ​erityistekniikoissa lauantaina ​30.3. klo 10.00-15.00​ ja kutsuu sääntömääräisen v​uosikokoukseen​ klo 1​5.00-16​.00 Päivä on ilmainen ja avoin kaikille. Voit seurata kurssia myös kuuntelijana.

Rogier de Pijper​ ( ​www.rogierdepijper.nl​) vierailee Helsingissä Pop & Jazz Konservatorion tiloissa Arabianrannassa. Sinulla on hieno mahdollisuus oppia käyttämään erityistekniikoita Rogierin materiaalin avulla. Opetuskielenä on englanti.

Huilunsoiton erityistekniikoiden tunteminen kuuluu oleellisesti tämän päivän huilistin osaamiseen. Niiden tuoma lisäväri rikastuttaa huilunsoittoasi sekä inspiroi tarjoamalla ideoita esimerkiksi improvisoinnin ja säveltämisen harjoitteluun, jotka ovat musiikkioppilaitosten uudessa OPSissa tärkeinä arvioinnin kohteina.

Tervetuloa myös opettajat ja aikuiset harrastajat vaikka koko päiväksi!

Lauantai 30.3.2019
Klo 10.00-12.00 perustaso (hallitsee nuotinlukutaidon perusteet)
Klo 13.00-15.00 syventävä taso (sujuva ja nopea nuotinlukutaito)

Ilmoittautuminen 20.3.2019 asti: ​www.suomenhuiluseura.fi
Paikka: Pop & Jazz Konservatorion Galleria-tila, Arabiankatu 2, 00560 Helsinki.
Raitiovaunulinjat 6 (Rautatientorilta) ja 8 (Jätkäsaari), Bussi 71 (Rautatientorilta)

KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN
Suomen Huiluseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 30.3.2019 klo 15.00-16.00

TERVETULOA!