Suomen Huiluseuran Huilisti-lehden Lehtitoimikunta

Katri Somerjoki, Päätoimittaja.

Olen musiikin cross-over tyyppi, laulaja ja huilisti. Soitan kevyempää musiikkia huilulla, mutta rakastan kuunnella huilun helinää kaikissa musiikkityyleissä. Olen opiskellut huilunsoittoa ensin Kai Olanderin johdolla, ja myöhemmin opettajakseni valikoitui Annika Gummerus-Putkinen.  Rakkain harrastukseni liikunnan ohella on karaoke, jossa joskus kuulee myös huilisteja vierailevina tähtinä.  Ääni on minun intohimoni, ja haluan löytää tulevaisuudessa uusia ulottuvuuksia äänten maailmasta. Elän siis olen. Tässä ja nyt.

Lauri Toivio taittaa lehden sekä tarpeen tullen kuvittaa ja kirjoittaa. Paitsi graafikkona, hän toimii myös musiikkikustantajana, huilistina ja säveltäjänä.

Johanna Salminen on uusi toimikunnan jäsen. Hän toimii huilunsoiton opettajana Keski-Vantaan- ja BBG-musiikkiopistoissa sekä apulaisrehtorina Keski-Vantaan musiikkiopistossa. Orkesterikokemusta hän kartuttaa Sipoon Kamariorkesterin huilistina.

Anna-Leena Rysä. Valmistuin musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta vuonna 1995. Työurani aikana olen toiminut freelancerina ja viransijaisena eri orkestereissa (mm. Lohjan kaupunginorkesterissa sekä HKO:ssa) ja vuodesta 2000 huilunsoiton lehtorina Pakilan musiikkiopistossa. Lisäksi valmistuin keväällä 2017 Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineena musiikkitiede. Huilisti-lehden toimitustyössä minua kiinnostavat erityisesti huilunsoiton historiaan liittyvät asiat.