Jolanda Ojanen

Taloudenhoitaja / Ekonom:

Olen suorittanut huilunsoiton ammattiopinnot sekä musiikkipedagogin tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa Rainer Risbergin johdolla. Ammattikorkeakouluopintojeni aikana olin vaihto-opiskelijana iki-ihanassa Norjan Stavangerissa Vidar Austvikin huiluluokalla, josta valmistuin myös musiikin maisteriksi keväällä 2016. Tällä hetkellä teen viransijaisuutta Länsi-Pohjan musiikkiopistossa, jossa opetuspaikkoina ovat Kemi ja Tornio. Etelän tyttö on viihtynyt pohjoisessa hurjan hyvin, ja suuren huiluluokan opettaminen on opettanut itseänikin aivan valtavasti.

Huiluseuran taloudenhoitajana tulen hoitamaan laskujen ja palkkojen maksut sekä tilinpäätökset. Olen uusi kasvo Huiluseuran johtokunnassa, ja odotankin innolla, mihin tämä polku mahtaa viedä. Upeaa saada olla ylläpitämässä ja tiivistämässä maamme huilistien ja huilupedagogien yhteistyötä sekä luomassa uusia tuulia Suomen Huiluseuralle!