Annika Gummerus-Putkinen,

Puheenjohtaja / Ordförande:

Valmistuin pop & jazz huilunsoitonopettajaksi Pop & Jazz Konservatoriosta 1992, ja olen työskennellyt huilunsoiton, teorian ja yhtyeiden opettajana siitä asti sekä toimenhaltijana vuosituhannen alusta. Aloitin popjazz-opinnot v. 1982 musiikkiopistotasolla. Sitä edelsi 11 vuoden klassiset opinnot Käpylän musiikkiopistossa sekä Oriveden Opiston musiikkilinjan opiskelijana 1981-1983, jonka päätteeksi suoritin I-tutkinnon Tampereen konservatoriossa.

Huiluseuran puheenjohtajana haluan tuoda yhdistykseemme lisää jäsenten omaa aktiivisuutta ja iloa yhdessä tekemisestä. Olemme kenties unohtaneet ruohonjuuritason yhdistystoiminnan ja keskittyneet lähinnä suurempiin tapahtumiin, joista 30-vuotisjuhlat sekä Gluck-huilukilpailu nuorille olivat suuria voimanponnistuksia johtokunnalta. Vuonna 2016 kohdistan katseeni jäsenistöömme, ja haastan kaikkia jäseniä ensinnäkin innostamaan tuttuja huilisteja tulemaan jäseniksi, sekä järjestämään pieniä konsertteja tai muita tapahtumia, joissa huilistit tapaavat toisensa omalla tai läheisellä paikkakunnalla. Yhdessä olemme enemmän!