Mari Hirvonen

Johtokunnan jäsen / Styrelsemedlem:

Mari Hirvonen aloitti huilunsoiton Savonlinnan musiikkiopistossa 10-vuotiaana. Hän täydensi oppejaan musiikkileireillä kesäisin Rainer Risbergin johdolla.

Saatuaan musiikkiopiston päättötodistuksen keväällä 1999 Hirvonen siirtyi Risbergin yksityisoppilaaksi tähtäimenään pääsy ammattikorkeaan opiskelemaan huilunsoiton opettajaksi.

Syksyllä 2000 opinnot alkoivat Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulussa, Joensuussa Pekka Mustaniemen ja Caroline Kamppilan oppilaana.

Lukuvuoden 2002-2003 opinnot hän suoritti Lemmensinstituut Leuven korkeakoulussa Belgiassa Berten D'Hollanderin oppilaana.

Musiikkipedagogiksi Hirvonen valmistui kesäkuussa 2005 ja on toiminut sen jälkeen huilunsoiton opettajana ja huilistina. Opintojaan hän on täydentänyt erikoistumisopinnoilla (PKAMK) ja Sibelius Akatemiassa kehittyvä puhallinpedagogi -koulutuksessa.

Mari Hirvonen toimii tällä hetkellä päätoimisena tuntiopettajana Keski-Karjalan musiikkiopistossa ja soittaa Outokummun Puhallinorkesterissa ja Karjalan Maanpuolustussoittokunnassa.