Hanna Turunen

Johtokunnan varajäsen / Vice styrelsemedlem

Olen valmistunut musiikkitieteen maisteriksi (FM, Jyväskylän yliopisto 2009) ja huilunsoitonopettajaksi (musiikkipedagogi AMK, Savonia-ammattikorkeakoulu 2005). Huilunsoiton opiskelun olen aloittanut Savonlinnan Musiikkiopistossa Ari Rautiaisen oppilaana ja jatkanut opiskelua ammattiopinnoissa Kuopiossa Herbert Lindholmin ja musiikin solistisissa erikoistumisopinnoissa Terhi Auralan opissa.

Vuodesta 2017 lähtien olen työskennellyt lehtorina Savonia ammattikorkeakoulun Musiikki ja tanssi -yksikössä, jossa olen aiemmin toiminut myös koulutussuunnittelijana (2005-2006), tuntiopettajana ja tuottajana (2006 lähtien) sekä MEOK-hankkeen projektikoordinaattorina (2010-2013). Huilupedagogiikan opetus, musiikin opinnäytetöiden ja projektien ohjaus sekä lautakuntatyö sisältyvät Savoniassa työtehtäviini. Vuosien varrella olen toiminut Pohjois- ja Etelä-Savon alueella useissa oppilaitoksissa ja toiminimeni kautta huilunsoiton sivutoimisena tuntiopettajana ja lautakuntatehtävissä.  Lisäksi olen laatinut huilunsoiton alkeisoppaan Huilunsoiton salaisuus sekä tutkinut huilunsoiton pedagogiikkaa Pro gradu -työssäni.

Suomen Huiluseuran johtokunnan jäsenenä haluan omalta osaltani tukea suomalaisten huilistien verkostoitumista, yhteistyötä ja koulutusta.