Huiluseuran lehdet

Huilisti lehti on Suomen Huiluseura ry:n (SHS) jäsenjulkaisu. Se ilmestyy neljä kertaa vuodes sisältäen kaksi Huilisti-lehteä (A4-kokoisena) ja kaksi Huilisti Piccoloa (A5-kokoisena). Lehti on ilmestynyt vuodesta 1983.  Se on tarkoitettu jäsenistön välineeksi jakaa ja saada tietoa huilismista sekä Suomen Huiluseura ry:n tiedottamiseen. Huilisti-lehden tavoitteena on julkaista artikkeleita monipuolisista ja ajankohtaisista aiheista.

Lehteä tekee Suomen Huiluseura ry:n johtokunnan valtuuttama lehden toimitusneuvosto, joista voit lukea lisää täältä. Tämän lisäksi jokaiseen numeroon osallistuu joukko avustavia kirjoittajia ja kuvaajia.

Lehti tarjoaa myös ilmoitusmahdollisuutta. Huilisti-lehden ja Huilisti Piccolon ilmoitushinnastoon (mediakorttiin) voit tutustua täältä.

Lehti on jäsenille ilmainen jäsenetu ja se lähetetään jäsenille automaattisesti. Muiden, kuin jäsenten lehtitilaukset osoitteesta:

Tiina Rantala, tiina.rantala@kirkkonummi.fi, +358 40 5966757

Otteita lehdistä edellisiltä julkaisuvuosilta