Suomen huiluseura ry:llä on Facebooksivun lisäksi myös Facebook-ryhmä. Käy tutustumassa!

MAINOS:

Liisa Ruoho (2013)

Mikael Helasvuo (2013)

Matti Helin (2013)

The Finnish Flute Association (Suomen huiluseura ry, SHS)  was founded on the 17th of April, 1983 in Tampere, Finland. It is one of the oldest Flute Associations in the world. The main objectives of SHS is to promote flute playing as an art and bring flutists together. SHS assists in connections between musicians and fluteteachers and strive to organize pedagogic schooling for teachers on a high level.

Another goal for the SHS is to include young students to the association and organize events for them. During the past couple of years we have had a Gluck-flutecompetition, a flute-weekend in Kuopio and our next big happening is taking place in January 2017, in Kuusamo, where we will host a national hearing event for young soloists and groups.

SHS also publishes a flutemagazine called “Huilisti” (Fluteplayer) four times a year with extensive articles about flute and fluteplaying. Finnish fluteplayers and teachers are also presented in the publication to make the Finnish flutists known to each other.

In 2017 the association is also publicizing a CD with Finnish fluteplayers playing  Finnish flutemusic.

Aika maksaa vuoden 2016 jäsenmaksu!

Suomen Huiluseuran jäsenen velvoitteisiin kuuluu jäsenmaksun maksaminen kerran vuodessa seuran antamien ohjeiden mukaisesti. Maksamalla jäsenmaksun ajallaan, varmistat mm. jäsenlehden toimituksen itsellesi. Samalla tuet Suomen Huiluseuran toimintaa.

Aikuiset 35€ / alle 25-vuotiaat 15€.

NORDEA       FI79 2236 1800 0005 72

Käytä viitenumerona nelinumeroista jäsennumeroasi. Numeron löydät lehden osoitetarrasta nimesi jälkeen. Kiitos kun hoidat maksun ajallaan!

Kiittäen Suomen Huiluseura ry

13.3.2016 SHS sai uuden johtokunnan:

Jacintha Damström, jäsen

Annika Gummerus-Putkinen, puheenjohtaja.

Henna Helistekangas, varajäsen

Niclas Joensuu, sihteeri & webmaster

Minna Lehtonen, jäsen

Jaana Ketola, taloudenhoitaja

Tiina Rantala, varajäsen

Laura Raudaskoski, jäsen

Anna-Leena Rysä, varapuheenjohtaja

Huilisti nro 2/2016 on parhaillaan painossa…

...ja saapuu kohta jäsenille! Lehdessä teemana tänä keväänä harrastajat ja amatöörit; henkilökuvia, vinkkejä, muiden maiden huiluseuroja ja muuta aiheeseen liittyvää. Lisäksi mukana mm. raportit viime marraskuun Porin ensimmäisestä Huiluhäppeningistä ja Petri Alangon vierailusta Lapin nuorten huilistien pariin, Mikael Helasvuon haastattelun toinen osa, esittely uudesta huilukorjaajasta Johannes Päkkilästä…ja paljon muuta!

Voit tutustua etukäteen lehden teemaan tämän nettiartikkelin kautta. Käy myös kurkkaamassa levy- ja kirja-arvioitamme.

Suomen Huiluseuran jäsen, muista pitää yhteystietosi ajan tasalla ja maksaa vuosittain jäsenmaksusi, niin varmistat lehden esteettömän saapumisen luoksesi!

Suomen Huiluseuran tukikonsertit starttaavat toukokuussa!

Tule lauantaina 21. toukokuuta klo 18.00 nauttimaan huilumusiikista. Konsertti pidetään Juhlasalissa osoitteessa Kirkkokatu 5, Lahti.

Esiintymässä seuran johtokunnan ja lehtitoimikunnan jäseniä sekä muita seura-aktiiveja!

Vapaa pääsy, ohjelman tuotot menevät Suomen Huiluseuran toiminnan tukemiseen.

JÄRJESTÄ SINÄKIN TUKIKONSERTTI SHS:N HYVÄKSI. MYY LIPPUJA TAI OHJELMALEHTIÄ KONSERTISSASI JA LAHJOITA TUOTOT SUOMEN HUILUSEURA RY:n TOIMINTAAN.

(NORDEA FI79 2236 1800 0005 72)

ILMOITUS KILPAILUUN KOBEN huilukilpailun ilmottautumisaika!
KOULUTUS SUZUKI-huiluopettajien koulutus
KONSERTTI, Turku Taidekappeli, Turku